Identificació i caracterització d’iniciatives geogràfiques que donen suport a la generació de DGC

La càtedra de Govern Obert ha impulsat l’informe Identificació i caracterització d’iniciatives geogràfiques que donen suport a la generació de dades generades per la ciutadania.

L’informe descriu i caracteritza iniciatives geogràfiques existents en la Comunitat Valenciana, agrupades en iniciatives ciutadanes o públiques, que poden ser un recurs àmpliament útil per a diferents associacions o col·lectius ciutadans que troben una barrera tècnica en la captura i processament de dades.

A més d’incloure les iniciatives ciutadanes o voluntàries liderades en la seua majoria per persones expertes en SIG, s’han descrit els múltiples projectes liderats per autoritats locals i de la Comunitat Valenciana que publiquen o custodien dades de diferents temàtiques, incloent-hi projectes que porten anys en el procés d’integració i publicació d’informació geogràfica d’alta qualitat però que són coneguts únicament per professionals SIG.

L’informe pretén ser una vitrina a totes aquestes iniciatives que estan disponibles i que compten amb professionals excepcionals que poden aportar en les iniciatives ciutadanes existents.

Per a cadascuna de les iniciatives es fa un diagnòstic presentant els seus avantatges i aspectes a millorar, especialment en les iniciatives públiques.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Responsable de los datos: Nuria Portillo Poblador.
Finalidad: Controlar el spam, gestión de comentarios.
Legitimación: Tu consentimiento expreso.
Destinatario: Nuria Portillo Poblador. No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión, anonimato, portabilidad y olvido de sus datos.